Beoordelingen van Mamma Rosa Amsterdam

Recente recensies van Mamma Rosa Amsterdam

5 sterren na 22 reviews

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne pizza, bezorging ietsje langer dan verwacht maar super vriendelijk.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel en vers. maar vandaag was de pizza net iets te lang gebakken. blijft lekker hoor!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn gevulde calzone en hele vriendelijke bezorging.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza, altijd snel en vriendelijk bezorgd.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijf zeggen dat het eten heerlijk is! Wat ik wel heel jammer vind is dat je niet automatisch de sauzen krijgt bij shoarmagerechten, dat hoort er standaard bij en dan eventueel extra bijbestellen tegen betaling. Wees iets royaler met de sauzen! Dan is het helemaal perfect!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer lekker, goed om nog even een avond door te kunnen werken. Wel rekening houden met een uurtje maken/bezorgen. Volgend overwerkavondje zal er weer besteld worden.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza’s van heel Amsterdam! Top service ook, ik had iets verkeerd geschreven in de omschrijving en er werd gebeld om te checken om nogmaals te vragen hoe ik de pizza’s wilde hebben.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren bij het afhalen weer op tijd klaar en ze smaakten weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Het eten was op tijd klaar toen ik kwam om het af te halen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten snel bezorger

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima broodje , veel en lekker vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld. Gegarandeerd dat ik in de toekomst weer ga bestellen. F*ck, ik heb genoten van m'n pizza.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Calzone! De rest ook trouwens!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en smakelijk pizza, en snel bezorgd.. Echt blij mee.. Dankjewel

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals het hoort, Calzone rundergehakt, zoals altijd weer heerlijk en zoals je hem bij een echte Italiaan ook krijgt! Bezorger was snel en vriendelijk.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere pizza's. Zijn alles dat je er van verwacht. Bezorging kan zeker beter. Een kwartier nadat ze bezorgd zouden zijn, heb ik gebeld en kreeg de opmerking dat ze 'net uit de oven komen'. Daarna duurde het nog 20 minuten voordat de pizza's bezorgd werden. Dus als je langer dan een uur op je pizza's kan wachten, is het zeker de moeite waard.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snell bezorging ...

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten👍🏼👍🏼

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden met Mamma Rosa

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een snelle levering!